facebook twitter

Caravanschadeherstel

Het is u misschien ook wel eens overkomen: u ziet een paaltje of laaghangende tak over het hoofd en vervolgens hebt u een flinke deuk of kras in uw caravan. Het rijden met een caravan is nu eenmaal geen dagelijkse bezigheid voor de meeste vakantiegangers.

Een grotere schade kan betekenen dat een compleet front, zijwand of een deel van de vloer moeten worden vernieuwd. Een dergelijke, ingrijpende operatie vereist een grote deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert.

Doordat de caravandealers toch veelal met de verkoop van caravans bezig zijn, is met name het schadeherstel aan caravans voor veel van deze bedrijven geen specialiteit. Baay Caravan en Camperservice is gespecialiseerd in caravanschadeherstel en werkt dan ook voor diverse caravandealers.

Voordat een caravanschade hersteld wordt, moet eerst de schade getaxeerd worden. In veel gevallen moet er overleg gevoerd worden met de schade-expert en verzekeraar. Baay Caravan en Camperservice is erkendreparateur voor alle verzekeraars, en zorgt voor een goede expertise, het maken van een uitgebreid taxatierapport en afwikkeling van de schade met de verzekeraar. Caravanners die bij ACHMEA zijn verzekerd kunnen ook gebruik maken van onze diensten, wij zijn ACHMEA voorkeursreparateur. 

Baay Caravan- en Camperservice  levert kwaliteit en service.  Daarom is Baay Caravans ACHMEA voorkeur reparateur. Het voordeel van het repareren bij een voorkeur reparateur is het, in de meeste gevallen, niet betalen van eigen risico. Zo kunt u, bij schade, gebruik maken van onze ervaring en vakkennis zonder dat het u een cent kost. 
foto Hagelschade, door ons snel en vakkundig te repareren

Foto: Hagelschade, door ons snel en vakkundig te repareren

foto caravanreparatie deuken met eigen structuurherstelsysteem

Foto: Reparatie deuken met eigen structuurherstelsysteem