Camper schadeherstel

Stelt u zich voor, u schat een situatie net verkeerd in of, een ander zit niet op te letten. Vaak loopt het gelukkig goed af, maar soms lijkt alles tegen te zitten met als gevolg, een beschadigde camper.

Een grote schade kan betekenen dat een complete zijwand of een deel van de vloer moeten worden vernieuwd. Een dergelijke, ingrijpende operatie vereist een grote deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert. Dergelijke reparaties zijn vaak zeer arbeidsintensief. Zo moeten bij het vernieuwen van een zijwand alle doorvoeren (ramen, roosters, deur en serviceluik) worden uitgebouwd. Ook het lijstwerk rondom moet zorgvuldig worden verwijderd. Kleinere schade’s kunnen vaak worden hersteld met een plaatwerk of een profielreparatie en het vervangen van een aantal onderdelen.

Camper schadeherstel

Schadeherstel van campers

Baay Caravan- en Camperservice is gespecialiseerd in camper schadeherstel. Door de jarenlange ervaring en vakkennis staat Baay Caravan- en Camperservice garant voor een vakkundige reparatie met originele onderdelen.

Voordat een camperschade hersteld wordt, moet eerst de schade getaxeerd worden. In veel gevallen moet er overleg gevoerd worden met de schade-expert en verzekeraar. Baay Caravan en Camperservice is erkent reparateur voor alle verzekeraars, en zorgt voor een goede expertise, het maken van een uitgebreid taxatierapport en afwikkeling van de schade met de verzekeraar.Camperaars die bij ACHMEA zijn verzekerd kunnen ook gebruik maken van onze diensten, wij zijn ACHMEA voorkeursreparateur.

Baay Caravan- en Camperservice levert kwaliteit en service. Daarom is Baay Caravans ACHMEA voorkeurreparateur. Het voordeel van het repareren bij een voorkeur reparateur is het, in de meeste gevallen, niet betalen van eigen risico. Zo kunt u, bij schade, gebruik maken van onze ervaring en vakkennis zonder dat het u een cent kost.

Neem contact op

Onze andere diensten voor campers

Reparatie

Heeft u schade aan uw camper? Wij repareren het! We repareren onderdelen of zorgen voor nieuwe materialen.

Onderhoud

Tijdens het camperonderhoud checken we uw camper van boven tot onder. Een totaalpakket van onderhoud.

Accessoires

Wij leveren en monteren een groot aantal accessoires voor uw camper, zodat u compleet op reis kan.