Caravan onderhoud

egenwoordig wordt met caravans steeds verder gereisd. Daarom adviseren de diverse organisaties als de BOVAG, ANWB en de FOCWA, om minimaal eens per twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. In het tussenliggende jaar volstaat dan een eenvoudige controlebeurt.

Als erkend BOVAG-caravanbedrijf beschikt Baay Caravan- en Campertechniek over alle apparatuur om technische mankementen op te sporen en te herstellen.

Caravan onderhoud

Verschillende reparaties

Remmen, banden, de trekinrichting, het onderstel, de bedrading, de gasleiding, de afvoer, alles wat u maar kunt bedenken wordt kritisch gecontroleerd op werking, indien nodig gesmeerd, afgesteld, vervangen en/of gerepareerd als u een BOVAG-onderhoudsbeurt laat uitvoeren.

Om schade door vocht een slag voor te zijn, is het verstandig om periodiek (eens per twee jaar en/of na schade) een vochtmeting te laten uitvoeren.

Een vochtmeting maakt deel uit van een BOVAG-onderhoudsbeurt. Uiteraard wordt u gewaarschuwd als de veilige waarde wordt overschreden met een vakkundig advies om passende maatregelen te nemen.

Indien uw caravan na deze beurt weer veilig is, wordt deze voorzien van een sticker. Bovendien krijgt u een remmentest rapport en het onderhoudsrapport waar alle onderhoudspunten met de resultaten zijn vermeld.

Neem contact op

Onze andere diensten voor caravans

Reparatie

In onze goed uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw caravan probleemloos wordt gerepareerd. Ook leveren wij een groot aantal onderdelen.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw caravan, dan wilt u deze schade zo snel mogelijk oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in het schadeherstel van caravans.

Accessoires

Een fietserdrager of een mover toevoegen aan uw caravan? Wij leveren en monteren een groot aantal accessoires voor uw caravan.