Caravan reparatie

Een caravan heeft, net als andere producten, een aantal specifieke onderdelen en materialen. Onderdelen en materialen, waarvoor bij onderhoud en reparatie, specifieke kennis en gereedschappen nodig zijn.

Caravan reparatie

Verschillende reparaties

Baay Caravan en Camperservice beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van caravan en camperreparatie. Ook een goed uitgeruste werkplaats met onder andere een remsimulator, hefbruggen, banden- monteerapparaat, banden- balanceerapparaat zorgen voor optimaal vakmanschap. De veelal uit voorraad leverbare onderdelen zorgen ervoor dat uw caravan probleemloos gerepareerd kan worden.

Baay Caravan- en Camperservice beschikt over een asrubber revisie machine. Met deze machine kunnen wij de vering van uw rubber geveerde caravans vernieuwen. De machine waarover wij beschikken is bijzonder. Het is een machine waarbij de as NIET gedemonteerd hoeft te worden.

Neem contact op

Een overzicht van reparaties aan caravans

Baay Caravan- en Camperservice repareert alles aan uw caravan. Hieronder vindt u een greep uit de reparaties die wij uitvoeren.

Kachels, koelkasten, airco’s, movers, thetford cassettes, elektrische installaties, omvormers, interieurs, aanpassingen, assen, asrubberrevisie, uitlijnen, oploop  eminrichtingen, water- en vochtschades, banden en velgen en verende of zachte vloeren.

Heeft u schade aan uw caravan? Neem dan contact met ons op.

Onze andere diensten voor caravans

Onderhoud

Om gebreken aan uw caravan te voorkomen tijdens een vakantie, wordt er geadviseerd eens per twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw caravan, dan wilt u deze schade zo snel mogelijk oplossen. Wij zijn gespecialiseerd in het schadeherstel van caravans.

Accessoires

Een fietserdrager of een mover toevoegen aan uw caravan? Wij leveren en monteren een groot aantal accessoires voor uw caravan.