Caravan schadeherstel

Het is u misschien ook wel eens overkomen: u ziet een paaltje of laaghangende tak over het hoofd en vervolgens hebt u een flinke deuk of kras in uw caravan. Het rijden met een caravan is nu eenmaal geen dagelijkse bezigheid voor de meeste vakantiegangers. Een grotere schade kan betekenen dat een compleet front, zijwand of een deel van de vloer moeten worden vernieuwd. Een dergelijke, ingrijpende operatie vereist een grote deskundigheid en goede uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert.

Caravan schadeherstel

Verschillende reparaties

Doordat de caravandealers toch veelal met de verkoop van caravans bezig zijn, is met name het schadeherstel aan caravans voor veel van deze bedrijven geen specialiteit. Baay Caravan en Camperservice is gespecialiseerd in caravanschadeherstel en werkt dan ook voor diverse caravandealers.

Voordat een caravanschade hersteld wordt, moet eerst de schade getaxeerd worden. In veel gevallen moet er overleg gevoerd worden met de schade-expert en verzekeraar. Baay Caravan en Camperservice is erkendreparateur voor alle verzekeraars, en zorgt voor een goede expertise, het maken van een uitgebreid taxatierapport en afwikkeling van de schade met de verzekeraar. Caravanners die bij ACHMEA zijn verzekerd kunnen ook gebruik maken van onze diensten, wij zijn ACHMEA voorkeursreparateur.

Baay Caravan- en Camperservice levert kwaliteit en service. Daarom is Baay Caravans ACHMEA voorkeur reparateur. Het voordeel van het repareren bij een voorkeur reparateur is het, in de meeste gevallen, niet betalen van eigen risico. Zo kunt u, bij schade, gebruik maken van onze ervaring en vakkennis zonder dat het u een cent kost.

Neem contact op

Onze andere diensten voor caravans

Reparatie

In onze goed uitgeruste werkplaats zorgen wij ervoor dat uw caravan probleemloos wordt gerepareerd. Ook leveren wij een groot aantal onderdelen.

Onderhoud

Om gebreken aan uw caravan te voorkomen tijdens een vakantie, wordt er geadviseerd eens per twee jaar een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren.

Accessoires

Een fietserdrager of een mover toevoegen aan uw caravan? Wij leveren en monteren een groot aantal accessoires voor uw caravan.